ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...dunamitis @gmail.com...24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017

Ο Νίκος Παππάς… βγάζει στη σέντρα τον Ψυχάρη...για την καταστροφή του ΔΟΛ 
ΜΗΝ ΜΗΛΑΣ ...ΚΟΛΛΗΤΕ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ 

Τον Σταύρο Ψυχάρη…. έβγαλε στη σέντρα ο Νίκος Παππάς, αναφορικά με τις ευθύνες που οδήγησαν τον ΔΟΛ στην... 
καταστροφή.

Στο περιθώριο ομιλίας του στην Καλαμάτα, ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη μάχη της κυβέρνησης Τσίπρα με τη διαπλοκή, και τις προσπάθειες να μπει τάξη στα ΜΜΕ.

Όταν η αφήγηση έφτασε στο Συγκρότημα Λαμπράκη, και τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει, ο Νίκος Παππάς “έδειξ唨τον εκδότη Σταύρο Ψυχάρη ως υπεύθυνο για το τραγικό αδιέξοδο του ΔΟΛ, καταλογίζοντάς του ευθύνες σε βάρος των εργαζομένων.

“Ορισμένοι προσπαθούν να χρεώσουν στην κυβέρνηση το μιντιακό ναυάγιο του ΔΟΛ. Ο κ. Ψυχάρης θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και να εξηγήσει στους εργαζόμενους, γιατί έπαιξε παιχνίδια πάνω τους”, ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του Νίκου Παππά.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να σημειωθεί ότι τους τελευταίους μήνες η σύγκρουση ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον ΔΟΛ είναι οξύτατη, με τον Σταύρο Ψυχάρη να βάζει συχνά στο στόχαστρό του προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Παππά...

ysterografa.gr