24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Αποχωρεί από πρόεδρος του Παναθηναϊκού ο Αλαφούζος!


Στην αυριανή Γ.Σ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα αναδειχθεί το νέο διοικητικό συμβούλιο του «τριφυλλιού», το οποίο αναμένεται να έχει αρκετές και σημαντικές αλλαγές. Η πρώτη έχει να κάνει με την θέση του προέδρου και η δεύτερη με την δομή του συμβουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Αλαφούζος θα αποχωρήσει από την προεδρία της ΠΑΕ.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ούτε αποχώρησή του από τον σύλλογο, ούτε παύση της ενασχόλησής του με τον Παναθηναϊκό. Απλά με την συγκεκριμένη κίνηση θα επιβεβαιώσει αυτό που γνωρίζουμε το τελευταίο διάστημα. Την απομάκρυνσή του από το προσκήνιο και την επιλογή του να διοικεί με την μικρότερη δυνατή προβολή στα ΜΜΕ. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα είναι μέλος του Δ.Σ, καθώς και ο χρόνος του το τελευταίο διάστημα είναι περιορισμένος εξαιτίας των υπόλοιπων επαγγελματικών του υποχρεώσεων που δεν του επιτρέπουν την καθημερινή «τριβή» με τον Παναθηναϊκό. Την θέση του θα πάρει ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης που από αντιπρόεδρος της εταιρίας, «αναβαθμίζεται», έχοντας και καθήκοντα διευθύντα συμβούλου.

Από κει και πέρα, θα αλλάξει και η δομή του συμβουλίου. Συγκεκριμένα, θα μειωθεί ο αριθμός των μελών, ώστε να γίνει πιο ευέλικτο και λειτουργικό.