24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Αλαζονική η κυβέρνηση, έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα



Για αλαζονεία και απώλεια επαφής με την πραγματικότητα κατηγορεί την κυβέρνηση ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής, με αφορμή τις ειρωνικές δηλώσεις του Χρ. Σπίρτζη σχετικά με την ταλαιπωρία που υπέστησαν οι εκδρομείς του Πάσχα στην Ιωνία Οδό.

Αναλυτικά ο κ. Καραμανλής έκανε
την ακόλουθη δήλωση:

«Το δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών είναι ενδεικτικό της αλαζονείας που χαρακτηρίζει την Κυβέρνηση.

Είναι πλέον εμφανές ότι έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα.

Αντί, λοιπόν, να ζητήσει μια συγγνώμη από όλους εκείνους που ταλαιπωρήθηκαν, προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, επιρρίπτοντας ευθύνες στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και στα Κόμματα της Αντιπολίτευσης, ο θεσμικός ρόλος των οποίων απαιτεί την άσκηση κριτικής στα κακώς κείμενα της Κυβέρνησης.

Και την ίδια στιγμή που αρνείται να δώσει πειστικές απαντήσεις, δημοσιεύματα μιλούν για πιθανό κλείσιμο των νέων οδικών αρτηριών, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες.

Σκοπεύει, επιτέλους, η Κυβέρνηση να απαντήσει στα ερωτήματα που της έχουμε θέσει;».