24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Δηλητηριώδη μανιτάρια (στη Ρωσία) είχε φάει η 41χρονη που πέθανε στην Κρήτη

Ενα σημάδι στο πρόσωπο της 41χρονης μητέρας από τη Ρωσία, που άφησε την τελευταία της πνοή στο δωμάτιο ξενοδοχείου στην Κρήτη, αποκάλυψε τελικά την αιτία του θανάτου της


 και τον λόγο για τον οποίο δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή ο 45χρονος σύζυγός της. Οπως προέκυψε από τα ιατρικά ευρήματα, προτού ακόμα φύγουν από την πατρίδα τους για την Ελλάδα οι δυο τους είχαν καταναλώσει δηλητηριώδη μανιτάρια!
 Πρόκειται για μία πολύ σπάνια δηλητηρίαση από μία θανατηφόρα τοξίνη, που
τους προκάλεσε πολυοργανική ανεπάρκεια και, στην περίπτωση της γυναίκας, τον αιφνίδιο θάνατο.

Μάλιστα, τα συμπτώματα εμφανίζονται δύο με τρεις ημέρες μετά την κατανάλωση των μανιταριών και, σύμφωνα με πληροφορίες από ειδικούς, όταν εκδηλωθούν οι βλάβες από τις ισχυρές τοξίνες, θεωρούνται μη αναστρέψιμες.

Σημαντικό ρόλο στις έρευνες έπαιξε η κατάθεση της 14χρονης κόρης του ζευγαριού που ταξίδεψε μαζί τους στην Ελλάδα, όπως και ο τρίχρονος αδελφός της. Ευτυχώς τα δύο παιδιά δεν είχαν φάει τα συγκεκριμένα μανιτάρια, είναι καλά στην υγεία τους και έχουν επιστρέψει στην πατρίδα τους μαζί με τον παππού και τη γιαγιά τους.

Το ζευγάρι έφτασε στο Ηράκλειο μαζί με τα παιδιά του στις 2 Ιουλίου. Μόλις μπήκαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους στη Χερσόνησο, η γυναίκα κατέρρευσε. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που ειδοποιήθηκαν διαπίστωσαν τον θάνατό της, όμως λίγο αργότερα διαπιστώθηκε πως και ο άντρας της ήταν σε κακή κατάσταση και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Ο 45χρονος Ρώσος νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και βρίσκεται σε καταστολή, καθώς έχει υποστεί πολυοργανική ανεπάρκεια.