24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Πήγαν να κάνουν έξωση σε Ρουμάνους και βρήκαν κλοπιμαία

Οι... μπαταχτσήδες νοικάρηδες από τη Ρουμανία έκρυβαν μυστικά που δεν ήρθαν στο φως, παρά μόνο όταν η ιδιοκτήτρια της μονοκατοικίας, που είχαν νοικιάσει στη Δραπετσώνα, κάλεσε την Αστυνομία για να τους κάνει έξωση. Τότε αποκαλύφθηκε ότι είχαν μετατρέψει το σπίτι της σε αποθήκη... κλοπιμαίων!


Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η ιδιοκτήτρια του σπιτιού κάλεσε την Αμεση Δράση ζητώντας να τη συνοδεύσουν αστυνομικοί, ώστε να προβεί σε έξωση, βάσει δικαστικής απόφασης. Ανδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν στη μονοκατοικία και όταν μπήκαν στο εσωτερικό μαζί με την ιδιοκτήτρια, έμειναν άφωνοι καθώς ήταν γεμάτη από τηλεοράσεις τελευταίας τεχνολογίας και άλλα κλοπιμαία!

Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τους Ρουμάνους νοικάρηδες, η βασική εργασιακή ενασχόληση των οποίων ήταν οι διαρρήξεις, και τους συνέλαβαν λίγο αργότερα. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, στη μονοκατοικία της Δραπετσώνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 30 τηλεοράσεις, 28 κινητά, τέσσερα αλυσοπρίονα, πέντε φορητοί υπολογιστές, τρία στερεοφωνικά αυτοκινήτων, δύο αποκωδικοποιητές, τρία ασύρματα τηλέφωνα, ένα τρυπάνι, μια ζυγαριά, διάφορα εργαλεία και το χρηματικό ποσό των 530 ευρώ.

Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την έρευνα διαλεύκαναν τις κλοπές που είχαν διαπράξει οι Ρουμάνοι νοικάρηδες κι έτσι συνέταξαν σε βάρος τους πλήρη δικογραφία με την κατηγορία των κλοπών κατά συρροήν, με την οποία τους παρέπεμψαν στον εισαγγελέα που άσκησε τις σχετικές διώξεις.