24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Μητσοτάκης....Διήμερη περιοδεία σε Καβάλα, Θάσο και Δράμα

Διήμερη περιοδεία σε Καβάλα, Θάσο και Δράμα, θα παραγματοποιήσει την Τετάρτη 26 και την Πέμπτη 27 Ιουλίου ο
πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Την Τετάρτη 26 Ιουλίου, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με αλιείς
στην ιχθυόσκαλα της Καβάλας και στη συνέχεια θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του «Πρίνος ΙΙ».

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μεταβεί στη Θάσο. Αρχικά, θα επισκεφθεί το χωριό Καζαβίτι, το οποίο είχε πληγεί από την μεγάλη πυρκαγιά το Σεπτέμβριο του 2016. Αμέσως μετά θα επισκεφθεί το Λιμένα.

Ακολούθως, θα επισκεφθεί τη ΔΗΜΤΟ Χρυσούπολης, καθώς και πρότυπο θερμοκήπιο αξιοποίησης γεωθερμικού πεδίου.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο κ. Μητσοτάκης θα έχει συναντήσεις με το Δ.Σ. των ΑΜΕΑ Καβάλας. Επίσης, θα συναντηθεί με φορείς του Νομού στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Θ. Μαρκόπουλου. Αμέσως μετά, θα συναντηθεί με τη Δήμαρχο Καβάλας κυρία Δήμητρα Τσανάκα, ενώ θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει και με πολίτες.

Την Πέμπτη 27 Ιουλίου, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Παγγαίου κ. Φίλιππο Αναστασιάδη και στη συνέχεια θα επισκεφθεί τον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων, που αποτελεί μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO.

Στη συνέχεια, ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί στη Δράμα, όπου θα έχει την ευκαιρία να ξεναγηθεί σε καινοτόμα επιχείρηση, που δραστηριοποιείται στους τομείς της ενέργειας και των τηλεπικοινωνιών.

Ακολούθως, θα επισκεφθεί την Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας, θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με φορείς του Νομού στο Επιμελητήριο, θα συναντηθεί με το Δήμαρχο Δράμας κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο, ενώ θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει και με πολίτες.