Δυναμίτης PRESS ....Politics news

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....dunamitispress@yahoo.gr ... Ελευθερο δημοκρατικο BLOG ....ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...Δυναμίτης PRESS ....Politics news ...

Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017

«Είμαστε μαζί σας για το γήπεδο»....ΗΛΙΑΔΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β΄ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΠΟΙΟΣ  ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ  ....
13/01/2015
την κατασκευή του γηπέδου
στη Νέα Φιλαδέλφεια. 


ΣΗΜΕΡΑ....
Η μέρα που λαχταρούσαν τόσα χρόνια οι φίλοι της ΑΕΚ θα είναι η Τρίτη! Η «Ένωση» κάλεσε τον κόσμο της στο ματς με την ΤΣΣΚΑ για να γιορτάσει την έκδοση της οικοδομικής άδειας για το γήπεδο!

Η πιο μεγάλη μέρα στη σύγχρονη ιστορία της ΑΕΚ, μέχρι εκείνη που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά ως γηπεδούχος στην «Αγια-Σοφιά», θα είναι η Τρίτη!

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΠΟΙΟΣ  ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ  ....

13/01/2015
την κατασκευή του γηπέδου
στη Νέα Φιλαδέλφεια. 
Μήνυμα προς τον κόσμο της ΑΕΚ ενόψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου έστειλε ο υποψήφιος βουλευτής των ΑΝ. ΕΛ. Φίλιππος Ηλιάδης, τονίζοντας πως το κίνημα του αποτελεί εγγύηση για την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια
«Στις 25 Ιανουαρίου ο ελληνικός λαός καλείται να στηρίξει αντιμνημονιακά κόμματα, μη υποκύπτοντας στα τρομοκρατικά
διλήματα που σε καθημερινή βάση περνούν μέσα από τα καθεστωτικά ΜΜΕ οι Σαμαράς και Βενιζέλος. Να μην υποκύψει στα ψεύδη που θα  χρησιμοποιήσει ο ολετήρας της Πατρίδας μας Γιώργος Παπανδρέου και το νέο κόμμα του. Να μην υποκύψει στη ρητορική του Συστημικού κόμματος “Ποτάμι”, από τη στιγμή που οι ίδιοι οι μετέχοντες σε αυτό δηλώνουν πως δεν έχουν συγκεκριμένη ιδεολογική ταυτότητα.

Η απερχόμενη κυβέρνηση ψήφισε Νόμο που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως για το Νέο Ρυθμιστικό σχέδιο Αττικής που προβλέπει την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΠΑΕ ΑΕΚ στο φυσικό χώρο της, τη Νέα Φιλαδέλφεια. Όμως, απέναντι σ΄ αυτήν την κατασκευή βρίσκεται ο νέος Δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Άρης Βασιλόπουλος που εκλέχθηκε υποστηριζόμενος από το ΣΥΡΙΖΑ. Ο Δήμαρχος προφανώς θεωρεί πως είναι η ευκαιρία της ζωής του, παίζοντάς το “επαναστάτης” να δημιουργήσει ένα λαμπρό πολιτικό μέλλον.


Όμως, λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο που στην προκειμένη περίπτωση είναι η μεγάλη αντίδραση που έχει δημιουργηθεί από τους φιλάθλους της ΑΕΚ και ακόμη πιο συγκεκριμένα από την σκληροπυρηνική συνδεσμική οργάνωση “Original 21”.

 Η “Original 21” προ ημερών δημοσίευσε ανοικτή ανακοίνωση – πρόκληση προς τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, όπου του ζητά άμεσα να πάρει δημόσια και ξεκάθαρη θέση το κόμμα του στην κατασκευή του γηπέδου, προκειμένου να γνωρίζουν τη θέση αυτή πριν προσέλθουν να ψηφίσουν στις κάλπες οι 1,5 εκ. Ενωσίτες. Το διακύβευμα της ανακοίνωσης της “Original 21” είναι ξεκάθαρο: «Ή είστε μαζί μας ή είστε απέναντί μας». Επιπρόσθετα, ήδη έχει δημιουργηθεί από φιλάθλους της ΑΕΚ, σελίδα στο Facebook και η οποία έχει τίτλο: «Όχι στο ΣΥΡΙΖΑ η “Αγιά Σοφιά” είναι η αιτία».

Προφανώς όμως, ο Αλέξης Τσίπρας δεν αποκωδικοποίησε σωστά όλα τα παραπάνω. Και αυτό αποδεικνύεται από την ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του κόμματος μετά την συνάντηση που είχε ο κ. Τσίπρας με αντιπροσωπεία παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, το πρωί της 8ης Ιανουαρίου 2015. Από την ανακοίνωση διαπιστώνω πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να κόψει το καρπούζι σε δυο ίσα μεγέθη. 

“Χαϊδεύει” τον δήμαρχό του που είναι ο κύριος υπεύθυνος του δημιουργηθέντος τεράστιου προβλήματος, για την κοπή ορισμένων δέντρων από το άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας, όταν ο Δήμος θα εισπράξει αφάνταστα αντισταθμιστικά οφέλη της ΑΕΚ από την κατασκευή του γηπέδου. Και από την άλλη δεν δεσμεύεται προεκλογικά και παραπέμπει το όλο φλέγον ζήτημα για μετά τις εκλογές.
Συμπερασματικά, πολύ φοβούμαι πως πριν ακόμη γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει καταλειφθεί από υπέρμετρη αλαζονεία. 

Μια Δυναμική παρουσία των ΑΝ.ΕΛ στο Ελληνικό Κοινοβούλιο αποτελεί εγγύηση για των κόσμο της ΑΕΚ. Ως υποψήφιος βουλευτής των ΑΝΕΛ, ως πρόσφυγας στην καταγωγή μου και ως Ελληνας λέω ΔΗΜΟΣΙΑ σε όλο τον κόσμο της ΑΕΚ πως τόσο ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ όσο και εγώ προσωπικά λέμε ΝΑΙ στην κατασκευή γηπέδου της ιστορικης μας ομαδας και θα αγωνιστούμε προς αυτή την κατεύθυνση. Λέμε ξεκάθαρα λοιπόν στον κόσμο της ΑΕΚ πως ……

 Είμαστε μαζί σας!!!