24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

To λιμάνι της Κω και οι ευθύνες των κλεφτοεργολάβων

Η ΚΩΣ άντεξε ένα σεισμό της τάξεως των 6,6 Ρίχτερ. Τα κτίρια έμειναν όρθια και οι υποδομές δεν υπέστησαν σοβαρές ζημιές.

ΕΞΑΙΡΕΣΗ το λιμάνι του νησιού, που κόπηκε στα δύο προκαλώντας τεράστιο πρόβλημα μέσα στο φουλ της τουριστικής σεζόν.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ και εργαζόμενοι στην Κω, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια έβλεπαν τους τουρίστες με τα κιάλια εξαιτίας του μεταναστευτικού, υπολόγιζαν στη φετινή χρονιά που είχαν πληρότητα σχεδόν στο 100% για να βγάλουν τις ζημιές.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ τους βρήκε ο σεισμός αλλά και αυτό φαίνεται ότι το ξεπέρασαν. Το ζήτημα είναι τι θα γίνει με το λιμάνι που κόπηκε στα δύο.


ΠΩΣ είναι δυνατόν να άντεξαν το σεισμό, τα κτίρια, τα ξενοδοχεία, τα νοσοκομεία και οι υπόλοιπες υποδομές και να έπαθε ζημιά μόνο το λιμάνι.


ΠΟΙΟΣ κλεφτοεργολάβος το είχε κατασκευάσει και τι υλικά είχε χρησιμοποιήσει. Επιβάλλεται να γίνει άμεσα μια εισαγγελική έρευνα, προκειμένου να αναζητηθούν οι ευθύνες.


ΣΤΗΝ ίδια κατεύθυνση πρέπει να κινηθούν και οι υπηρεσίες του υπουργείου Δημοσίων Έργων. Ο Χρ. Σπίρτζης που έχει δώσει δείγματα γραφής και κατάφερε να υλοποιήσει μια σειρά από στρατηγικά έργα, που είχαν εγκαταλείψει οι προηγούμενες κυβερνήσεις, οφείλει να αναζητήσει τις ευθύνες του εργολάβου που κατασκεύασε το λιμάνι της Κω.


ΕΞΑΛΛΟΥ γνωρίζει πολύ καλά, ότι οι περισσότεροι κλεφτοεργολάβοι δεν παραδίδουν ποτέ ένα έργο σωστά.


ΚΛΕΒΟΥΝ σίδερο, τσιμέντα και γενικά κάνουν ό,τι μπορούν για να μειώσουν το κόστος, αδιαφορώντας για τις συνέπειες.


Η ΤΙΜΩΡΙΑ των κλεφτοεργολάβων πρέπει να είναι παραδειγματική, για να δοθεί το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν μπορούν να παίζουν με το δημόσιο χρήμα και να παραδίδουν έργα παγίδες, όπως το λιμάνι της Κω, που δεν άντεξε στο σεισμό, όταν όλα τα υπόλοιπα έργα και τα κτίρια που ήταν περισσότερο εκτεθειμένα στις δονήσεις δεν έπαθαν απολύτως τίποτα