24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Φουλάρει για πρόκριση από σήμερα ο Παναθηναϊκός

Απόψε ο Παναθηναϊκός καλείται να φορέσει το ευρωπαϊκό του κοστούμι, να πάρει εκδίκηση και να δείξει ότι είναι το αφεντικό, απέναντι στην Καμπάλα που τον άφισε


 εκτός Ευρώπης πριν από δύο χρόνια. Το «Ελλάς, Ευρώπη, Παναθηναϊκός» είναι το σύνθημα που έχει συνοδεύσει τις πιο επικές στιγμές της «πράσινης» ευρωπαϊκής ιστορίας. Τα πράγματα έχουν αλλάξει αρκετά, αλλά το ευρωπαϊκό κοστούμι του Παναθηναϊκού, είναι εκεί και περιμένει να λάμψει και πάλι. 


Οι «πράσινοι» υποδέχονται την Καμπάλα (21.30, Cosmote Sport 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 www.sport-fm.gr) στη Λεωφόρο και θέλουν να πάρουν τη ρεβάνς για τον προ διετίας αποκλεισμό από τους Αζέρους. Η Καμπάλα, αποτελεί κακό στοιχειό για τον Παναθηναϊκό, που καλείται να ξορκίσει τον μεγαλύτερο ευρωπαϊκό εφιάλτη των τελευταίων ετών. 

Οι δύο ομάδες έχουν αλλάξει αρκετά σε σχέση με το ματς του 2015, με τους «πράσινους» να έχουν κοινό στοιχείο αναφοράς τους Ζέκα και Λουντ, αφού ο Στιλ και ο Κουτρουμπής που ήταν και στο παιχνίδι πριν από δύο χρόνια είναι εκτός αποστολής, ενώ ο Βέμερ δεν δηλώθηκε στη λίστα της UEFA. 

Για τον Παναθηναϊκό, η πρόκριση αποτελεί πρωταρχικό στόχο, κάτι που ξεκαθάρισε και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, που θέλει να δει τους παίκτες του να δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους στο σημερινό παιχνίδι. 

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τον Βλαχοδήμο κάτω από τα δοκάρια, τους Κουλιμπαλί και Χουλτ στα άκρα και τους Μολέδο και Κολοβέτσιο στο μέσο της αμυντικής τετράδας. Από εκεί και πέρα ο Ζέκα και ο Κουρμπέλης θα είναι στα χαφ, ο Λουντ αριστεράς, ο Χατζηγιοβάνης ή ο Καμπέσας δεξιά και ο Άλτμαν πίσω από τον Μολίνς που θα είναι στην κορυφή. 

Από την άλλη η Καμπάλα, δείχνει να το πιστεύει και θέλει να κάνει ότι έκανε και πριν από δύο χρόνια. Βασική σταθερά αυτής της ομάδας είναι ο προπονητής της, Ρόμαν Γκίγκορτσουκ, ο οποίος έχει χαρίσει στους Αζέρους δύο προκρίσεις σε ομίλους Europa League. 

H Καμπάλα αναμένεται να παραταχθεί με τον Μπεζοτόσνι κάτω από τα δοκάρια, τους Γκουρμπάνοφ, Βέρντιντουπ, Στάνκοβιτς, Μπουλτούις στην άμυνα, τους Χάλιντεϊ, Όζομπιτς, Μαλόνε, Μονρόουζ, Χουσεϊνοφ στη μεσαία γραμμή και τον Κονέ στην κορυφή. 

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Μουνουέρα από την Ισπανία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Σεβίγια και Φοντ και τέταρτο τον επίσης Ισπανό, Λόπεθ.