24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Κι όμως ο Μαρτίνς έδωσε ξανά μάθημα σεμνότητας....



Κι όμως ο Μαρτίνς έδωσε ξανά μάθημα σεμνότητας. Είπε ότι δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ όσο φαίνεται από το εκκωφαντικό 5-1, μίλησε ...με σεβασμό για τον αντίπαλο και την ιστορία του, για τον συνάδελφό του που μετράει μέρες. Και τον έχει νικήσει ο Μαρτίνς τον Χιμένεθ τρεις φορές, με 4-1, 3-0 και 5-1!

Ο Μαρτίνς πιστεύει μέσα του ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλύτερος από τις άλλες ελληνικές ομάδες. Πιστεύει, επίσης, ότι στο ποδόσφαιρο όλα μπορεί να συμβούν, αλλά η δουλειά δικαιώνεται. Η σωστή δουλειά, οι σωστές επιλογές, η ελαχιστοποίηση των λαθών, η πίστη στο ίδιο το ποδόσφαιρο, αυτά είναι που μετρούν. Ούτε η ΕΠΟ, ούτε η διαιτησία, ούτε όλα τα εξωαγωνιστικά που ο Μαρτίνς και η ομάδα του τα έχουν συντρίψει την τελευταία διετία μέσα στα γήπεδα. Ο Ολυμπιακός ποντάρει στο ποδόσφαιρο και το ποδόσφαιρο τον δικαιώνει.

Μακάρι αυτός ο προπονητής, με τα όποια ελαττώματα που μπορεί να έχει αλλά κοιτάζει συνεχώς να τα διορθώνει, να μείνει κι άλλο στον Ολυμπιακό. Να μείνει ας πούμε 5 χρόνια, μιας και το επιβάλλει η μέρα με το ιστορικό σκορ στο ΟΑΚΑ. Μακάρι και περισσότερα. Θα είναι ευλογία για τον ίδιο και για τον σύλλογο που πίστεψε σε αυτόν και δικαιώθηκε γι΄αυτή την πίστη. Ακόμη κι όταν η κατάσταση είχε γίνει δύσκολη, ειδικά την πρώτη σεζόν.


Η διαφορά του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ μπορεί πράγματι να μην είναι αυτό το 5-1. Η διαφορά του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ είναι ότι όλη η ομάδα συγκεντρώνεται με χαμηλά το κεφάλι και ακούει με σεβασμό τον προπονητή της. Κι όχι αυτό που συνέβη μετά το 1-5, με την ομάδα της ΑΕΚ να συγκεντρώνεται με σκυμμένο το κεφάλι και να ακούει με τρόμο αυτόν τον κύριο με το καπελάκι που φώναζε δυνατά κουνώντας απειλητικά το δάχτυλο.

Αυτή είναι η διαφορά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου