24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Πριμ ύψους 7.200 ευρώ θα λάβουν οι 100.000 εργαζόμενοι στη Volkswagen

Πριμ ύψους 7.200 ευρώ σε καθέναν από τους περίπου 100.000 υπαλλήλους της ανακοίνωσε ότι θα δώσει η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Volkswagen καθώς κατέγραψε καθαρά κέρδη - ρεκόρ, σχεδόν 22 δισεκατομμυρίων ευρώ.

 Πέρυσι το πριμ..
είχε ανέλθει στα 7.500 ευρώ κατ' άτομο. «Ορισμένες εταιρείες, στον κλάδο αυτό, αγωνίζονται για την επιβίωσή τους. Στη Volkswagen, αντιθέτως,... παρά την πτώση των πωλήσεων στη δυτική και τη νότια Ευρώπη, δίνεται πριμ», σχολίασε ο πρόεδρος του συμβουλίου της επιχείρησης Μπερντ Όστερλοχ.

 «Αυτό μας δείχνει ότι στη Volkswagen η συμμετοχή πληρώνεται», πρόσθεσε. Το εποπτικό συμβούλιο του ομίλου αποφάσισε την περασμένη Παρασκευή να θέσει πλαφόν στα διευθυντικά πριμ. Πέρσι, το μπόνους που έλαβε ο Μάρτιν Βίντερκορν, ο πρόεδρος της εταιρείας, προκάλεσε σκάνδαλο στη Γερμανία αφού άγγιξε το ποσό των 17,5 εκατομμυρίων ευρώ.
 Παρόλα αυτά, ο Βίντερκορν θα λάβει 14,5 εκατομμύρια ευρώ ως μπόνους για το 2012, ποσό που τον καθιστά τον πιο καλοπληρωμένο διευθυντή εισηγμένης εταιρείας.

 Πηγή: tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου