24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Απίστευτο! Έσφαξε τον 14χρονο φίλο του για τα τρακτέρ των γονιών τους...


Ακόμη και τους πιο έμπειρους αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Θεσσαλονίκης σόκαρε ο λογος για τον οποίο ένας 14χρονος έσφαξε με κουζινομάχαιρο, με χτύπημα στην καρωτίδα, τον συνομήλικο φίλο του, Τάσο, το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή Γέφυρα έξω από τη Θεσσαλονίκη.


Στην κατάθεσή του για το μοιραίο βράδυ ο 14χρονος δράστης είπε, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA, ότι αυτό που προκάλεσε την ακραία αντίδρασή του ήταν ο καβγάς με το θύμα για τα τρακτέρ των γονιών τους.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, ο άτυχος Τάσος του είπε κάποια στιγμή και ενώ γυρνούσαν από το αναψυκτήριο στο οποίο ήταν μαζί το μοιραίο βράδυ ότι «εσένα ο δικός σου μπαμπάς δεν είναι ικανός να πάρει μεγαλύτερο τρακτέρ».

Με «τσίγκλαγε» συνεχώς είπε στους αστυνομικούς ο 14χρονος δράστης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι γονείς του δράστη δεν είχαν ποτέ λάβει παράπονα για συμπεριφορές σε βάρος του παιδιού τους.

Ο 14χρονος δράστης ομολόγησε την πράξη του το βράδυ της Κυριακής στους αστυνομικους που από την πρώτη στιγμή είχαν στρέψει το βλέμμα τους στο φιλικό περιβάλλον του άτυχου Τάσου καθώς είχαν χαρακτηρίσει το έγκλημα ως «ερασιτεχνικό».

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί περισσότερα στοιχεία φαίνεται ότι τόσο το πεταμένο μαχαίρι στον τόπο του εγκλήματος όσο και το ξένο γενετικό υλικό στα νύχια του άτυχου 14χρονου, ήταν τα στοιχεία που «μίλησαν» και αποκάλυψαν τον δράστη.

«Τα δύο παιδιά ήταν φίλοι»

Πάντως, σύμφωνα με μια μαρτυρία στην τοπική ιστοσελίδα thestival.gr, τα δύο παιδιά ήταν φίλοι μεταξύ τους και στο παρελθόν δεν είχαν δώσει ποτέ δικαιώματα καθώς δεν έμπλεκαν ποτέ σε φασαρίες.

«Αυτό το πράγμα που έχει γίνει στο χωριό δεν το χωράει ανθρώπινος νους. Είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας», είπε ένας από τους φίλους της οικογένειας του 14χρονου θύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου