Δυναμίτης PRESS ....Politics news

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....dunamitispress@yahoo.gr ... Ελευθερο δημοκρατικο BLOG ....ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...Δυναμίτης PRESS ....Politics news ...

Δευτέρα, 30 Μαΐου 2016

....γιατί δεν πληρώνεται τους εργαζόμενους ρε ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ.....ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑΣε συγκέντρωση και παράσταση διαμαρτυρίας στη διοίκηση και στην εργολάβο εταιρία καλεί το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», τους εργολαβικούς εργάτες...

στα συνεργεία καθαριότητας, τροφοδοσίας, ασφάλειας και τους τεχνικούς, σήμερα στις 12:30, απαιτώντας την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων .

Το Σωματείο καταγγέλλει πως οι εργολαβικοί εργάτες στο νοσοκομείο «έχουν να πληρωθούν δύο μήνες με το αιτιολογικό ότι δεν υπογράφει ο πάρεδρος, η εργολάβος δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες απέναντι στους εργαζόμενους και η Διοίκηση και το Υπουργείο "νίπτουν τας χείρας τους"».


Οι εργαζόμενοι διεκδικούν «μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα», αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο κινητοποιήσεων.

Σε γενική συνέλευση-συγκέντρωση καλεί τους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο «Κοργαλένειο-Μπενάκειο», το Σωματείο Εργαζομένων, αύριο από τις 7.00 το πρωί και έως τη λήξη του ωραρίου.


Η συγκέντρωση θα γίνει στο προαύλιο του νοσοκομείου, ενώ οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για τις «τραγικές ελλείψεις» προσωπικού, διεκδικώντας μεταξύ άλλων επαρκή στελέχωση και χρηματοδότηση.

efsyn.gr