24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Έτοιμοι να μετακομίσουν στην Αθήνα ...




Έτοιμοι να μετακομίσουν στην Αθήνα και να αγωνιστούν στο ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό του Ολυμπιακού είναι ο Πάμπλο Πιάτι και ο Λισάντρο Λόπες, σύμφωνα με .
.όσα δήλωσε σήμερα ο Αργεντινός μάνατζέρ τους. 

Ο Γκουστάβο Γκόνι μίλησε στον «Γαύρο» και επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας για τους δύο Αργεντινούς άσου, οι οποίοι αποτελούν το τελευταίο διάστημα πρώτους στόχους των Πειραιωτών. 

«Ναι, είναι αλήθεια ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται τόσο για τον Πάμπλο (Πιάτι) όσο και για τον Λισάντρο (Λόπες). Το γνωρίζουμε τόσο εμείς όσο και οι ομάδες τους. Δεν υπάρχει, ωστόσο, κάτι πολύ προχωρημένο, ώστε να σας πω ότι βρισκόμαστε κοντά σε συμφωνία. Άλλωστε, δεν μιλάμε για ελεύθερους παίκτες, αφού και οι δύο δεσμεύονται με συμβόλαιο. Ο Πιάτι με τη Βαλένθια και ο Λόπες με την Μπενφίκα», τόνισε ο γνωστός ατζέντης και στη συνέχεια μίλησε για τις προθέσεις των δύο ποδοσφαιριστών: 

«Είναι και οι δύο θετικοί να έρθουν και να παίξουν στην Ελλάδα. Μονάχα αυτό μπορώ να σας πω για την ώρα. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος και έχει πολύ καλό όνομα στην Ευρώπη. Παίζει στο Champions League, κερδίζει τίτλους στην Ελλάδα και αρκετοί γνωστοί ποδοσφαιριστές έχουν φορέσει τη φανέλα του. Σαφέστατα είναι μία πολύ καλή προοπτική. Από το σημείο αυτό, όμως, μέχρι να επέλθει οριστική συμφωνία υπάρχει απόσταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου