Δυναμίτης PRESS ....Politics news

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....dunamitispress@yahoo.gr ... Ελευθερο δημοκρατικο BLOG ....ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...Δυναμίτης PRESS ....Politics news ...

Κυριακή, 12 Ιουνίου 2016

«Ψήνεται» συνάντηση Τσίπρα- Παπανδρέου


Κάτι η δύσκολη θέση της κυβέρνησης, κάτι τα ανοίγματα από το Γιώργο Παπανδρέου, κάτι το μίσος για το Βενιζέλο τα σενάρια που κυκλοφορούν αναφέρουν πως. προετοιμάζεται συνάντηση Αλέξη Τσίπρα και Γιώργου Παπανδρέου.

Όλη αυτή η φημολογία έρχεται σε συνέχεια των σεναρίων περί αξιοποίησης στελεχών των κυβερνήσεων του Γιώργου Παπανδρέου στην κυβέρνηση Τσίπρα μετά από ανασχηματισμό.

Έχουν ήδη γραφτεί τα ονόματα της κυρία Ξενογιαννακοπούλου, του Δημήτρη Ρέππα, ενώ έχει ακουστεί και το απίθανο περί συμμετοχής του ίδιου του Γιώργου Παπανδρέου στη θέση του υπουργού Εξωτερικών.

Μια συνάντηση θα είχε και νόημα από την στιγμή που ο κύριος Τσίπρας κάνει ανοίγματα προς τους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές και ο Γιώργος Παπανδρέου παραμένει επικεφαλής της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, έχοντας πάντα ισχυρούς δεσμούς με την ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία.

Οι δυο τους είχαν ακόμη δυο συναντήσεις ,η μία επίσημη στο Μέγαρο Μαξίμου τον Απρίλιο του 2015 και άλλη μία ανεπίσημη στη Νέα Υόρκη όταν ο κύριος Τσίπρας το Σεπτέμβριο του 2015 μίλησε σε εκδήλωση του ιδρύματος Κλίντον...


Πηγή: newpost.gr