24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Διαμαρτυρία Μητσοτάκη στον πρέσβη της Τουρκίας για την Αγία Σοφία



Tον έντονο προβληματισμό και τη δυσφορία του εξέφρασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στον πρέσβη της Τουρκίας στην Αθήνα κ. Kerim Uras, σχετικά με την αλλαγή ..της θέσης της τουρκικής Kυβέρνησης και την άδεια ανάγνωσης του Κορανίου στην Αγία Σοφία, κατά τη συνάντησή τους σήμερα, στο γραφείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή.


Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισήμανε επίσης ότι η Αγία Σοφία αποτελεί μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, προστατευόμενο από την UNESCO, και η αλλαγή του χαρακτήρα του δημιουργεί τεράστιες αντιδράσεις και ερωτηματικά.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Μητσοτάκης αρχικά εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια, καθώς και την ανησυχία του για το νέο πολύνεκρο τρομοκρατικό χτύπημα στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης.

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε, επίσης, στη συμφωνία Ε.Ε. - Τουρκίας για το προσφυγικό - μεταναστευτικό ζήτημα και στην ανάγκη πλήρους εφαρμογής της, κάτι που όπως είπε, είναι προς αμοιβαίο όφελος των δυο χωρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου